KLINIKKEN

Vi er en kiropraktisk klinik med stor erfaring indenfor behandling af problemer med muskler og led. Hver dag kridter vi skoene for at hjælpe bedst muligt. Hos os er du og dine problemer i højsædet.

Her vil du altid blive mødt med professionalisme, et smil og nærvær. Du får personlig og individuel vejledning.

Om Kiropraktisk Klinik Ribe

Klinikken blev startet i 1981 og flyttede i 2012 til helt nye og større lokaler i Saltgade 10,1. Aage Frandsen blev uddannet kiropraktor i 1979 og Poul H. Poulsen i 1990. På klinikken vil du derfor blive mødt af erfarne kiropraktorer der har fokus på dig og dit problem – så du er i trygge hænder.

Brug for en kiropraktor – få tid med det samme

Har du smerter er det frustrerende at skulle vente på behandling. Da hurtig behandling hos en kiropraktor samtidig kan medvirke til kortere behandlingsforløb tilstræber Kiropraktisk Klinik Ribe meget kort eller slet ingen ventetid.

Brug for en fysioterapeut eller massør?

Vores dygtige fysioterapeut Christina er uddannet fysioterapeut fra Aarhus i 2016. Christina kommer med en baggrund som fysioterapeut på en kiropraktisk klinik i Aarhus og har bred erfaring med tværfaglige behandlingsforløb. Ofte er en tværfaglig behandling af problemet den bedste løsning. Det er også muligt at få massage eller fysioterapi uden at se kiropraktoren og uden at du behøver en lægehenvisning. Christina arbejder som fysioterapeut for Falck Healthcare og har holdtræning her i klinikken.

Poul H. Poulsen
Kiropraktor

Aage Frandsen
Kiropraktor

Christina Rohde Richter
Fysioterapeut & Massør 

Karen Jensen
Sekretær

Alice Vestergaard
Sekretær